The hangover (part III)

Carnaval. Het hele weekend en gister en vandaag wordt er onder onze rivieren weer fanatiek carnaval gevierd. Met alle gevolgen van dien natuurlijk, want de kans is aanwezig dat je morgen wakker wordt met een giga kater! En terwijl je de afgelopen dagen het trucje kon toepassen van “gewoon doordrinken dan gaat de kater vanzelf weer weg”, morgen begint het echte leven weer.. Dus hoe kom je nou snel van die kater af? Er zijn een paar dingen die de pijn kunnen verzachten.

  • Ei: Scrambled, cooked, baked of in welke variant dan ook. Eieren werken:)
  • Thee (gember) met honing: Gember thee, ik ken het niet maar ik heb gelezen dat stofjes in gember heel goed werk verrichten zeker ¬†in¬†combinatie met honing en warm water.. Why not give it a try.
  • Augurken: Lekker zuur en heel effectief.
  • Bananen: Gaan de misselijkheid en de moeheid tegen!
  • Sporten: Ga naar buiten! Ook al is dat het laatste (allerallerallerlaatste) waar je zin in hebt. Ik garandeer je, daarna voel je veel beter!


Wat dus niet werkt, tegen mijn verwachtingen en cravings in, is vet eten. Ik weet niet hoe dat bij jullie is, maar ik krijg altijd zo’n zin in hamburgers! Het liefst ontbijt ik er mee. Lees ik nu dat ik de kater daar alleen maar mee vererger… Bummer.

?

Fieke

Follow my blog with Bloglovin

Recent