The outdoor GYM

Ben je al eens in Miami geweest? Het is absolute aanrader, zeker als je sportief van aard bent. Door het prachtige weer kun je er (bijna) 365 dagen per jaar outdoors sporten. Mijn broer woont tegenover Kennedy Park. Dit park is speciaal aangelegd voor sporters. Zo heb je er een speciaal pad voor hardlopers/joggers en er is een outdoor gym!

Het leukste aan dit park vind ik de diversiteit aan mensen. Kijk maar…

Mum on the RUN!

Pimp Daddy with a magic stick.

Mijn lieftallige Opa met mijn beste vriend R. Kelly ;).

In een heel verre toekomst lijkt mij dit de meest geweldige oplossing ooit! Sport gecombineerd met kids! Wat een supergoed idee, jammer alleen dat in Nederland qua weersomstandigheden redelijk onhaalbaar lijkt. Maar van de lente tot de zomer…

Zien jullie zo’n outdoor gym ook wel zitten?

?

Francien

Follow my blog with Bloglovin

Recent