The perfect partner in crime

Geïnspireerd door de zweetdate ben ik gaan nadenken met wie ik nou het liefst samen loop. Soms vind ik het heerlijk om alleen te lopen en even mijn gedachtes te ordenen. Maar het liefst loop ik samen met iemand. Je kunt je aan elkaar optrekken, je hebt iemand om mee te lachen om die man voor je die steeds een raar huppeltje maakt, en het is gewoon gezellig. Maar wat zijn nou goede partners voor je run.

Je moet natuurlijk wel iemand vinden die jouw tempo aankan, zodat je lekker door kunt rennen. Ik heb natuurlijk Francien waarmee ik vaak samen loop. Wij lopen eigenlijk precies hetzelfde tempo en als één van ons niet meer kan dan trekken we elkaar er door heen. Perfect loopmaatje eigenlijk.
Maar helaas is Francien er ook wel eens niet en dan zijn er zeldzame dagen dat ik mijn vriend meeneem. Al is dat niet zo goed voor mijn zelfvertrouwen. Hij kan namelijk mijn tempo wel aan, alleen ik duidelijk het zijne niet. Niet de beste optie dus voor mij;)
Dan is er mijn zusje, die net weer is begonnen en fanatiek achter me aan loopt, m’n broertje die veel te hard gaat voor mij, maar we schelen 6!! jaar en ik kan natuurlijk geen gezichtsverlies lijden. Mijn moeder die me vroeger vaak begeleidde op de fiets (nu heeft ze zelf de stoute schoenen weer aangetrokken). Als ik dan even niet meer kon dan riep zij “zie je die lantaarnpaal? Vanaf daar mag je achterop”;) Maar ook mijn iPod en een lekker zonnetje zijn goede looppartners, genietend van de omgeving en de warmte wil ik niet eens stoppen! En… Over een paar jaar heb ik een hond, die net zo van hardlopen houdt als ik, dat is echt de ultieme partner (sorry Francien!)

Wie/wat is jouw ultieme looppartner?

?

Fieke

Follow my blog with Bloglovin

Recent