The perfect San Fran memory

San Francisco is nu 2 weken geleden. Alle foto’s staan intussen op onze computers, het album wordt door de Hema in elkaar gezet en de nieuwe plannen worden al gemaakt. Naast alle herinneringen en souveniers die we zelf hebben meegenomen, wilde Nike ons ook nog iets tastbaars meegeven. Iets wat ons altijd doet terugdenken aan dat weekend met die (helse) heuvels.

Wat is er nou tastbaarder dan een schoen. Een paar schoenen welteverstaan. En niet zomaar.. We mochten ze vorige week zelf ID-en. Oftewel, kies een type schoen, kies je favoriete kleur, zet een mooie tekst achterop en je hebt je eigen one of a kind design! De enige opdracht die we meekregen, was dat de schoen geïnspireerd moest zijn op de reis. Makkie:) Op de Nike-ID site zijn oneindig veel schoenen te kiezen. En toch, hoe kan het ook anders, gingen we voor dezelfde schoen… Wel helemaal anders samengesteld natuurlijk. Als je vervolgens de schoen besteld in een Nike Store dan krijg je een mooi doosje met een afbeelding van jouw schoen.

Photobucket

Photobucket

Fieke
Mijn San Fran ervaring was er één om nooit te vergeten. Aan de ene kant omdat het zo fantastisch was, maar ook omdat ik alles uit mezelf heb moeten halen. Bloed, zweet en tranen dus. Vandaar dat de hoofdkleur in mijn design rood is, bordeaux rood, want dat is de kleur van het seizoen. Ook zit er een dierenprint in, want het feit dat ik hem uitliep bewijst volgens mij wel dat ik een tijger ben;)
Photobucket
Francien
Mijn gevoel was iets minder heftig dan dat van Fieke. Het was echt een top ervaring, die ik voor geen goud had willen missen. De run was mooi, de stad was geweldig. Ik moet nog een keer terug, maar dat terzijde. Nu terug naar mijn schoen. Ik ben net als Fieke gegaan voor een Safari print, omdat we allebei echt ons hebben vastgebeten in het uitlopen… Tijgers dus. Verder zijn die van mij bruin met grijs. Het weer tijdens de run was ook ongeveer die kleur. Toen was het deprimerend, in mijn schoen is het juist heel mooi! En bruin is ook de kleur van chocola….

Wat denk jij, je eigen schoen samenstellen? Kleuren kiezen, printjes, tekst. Lijkt het je wat? Wij vinden het in ieder geval een hele goede manier om onze mijlpaal te herinneren. 

?

Fieke & Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you there!

 

Recent