The Weekend Escape

Heb je een lekker weekend gehad? Veel leuke dingen gedaan? Dit weekend rende ik voor het eerst in lange tijd niet.. Ook al waren er genoeg redenen om wel te gaan. Dit weekend had ik mezelf voorgenomen om andere dingen te gaan doen. Namelijk Amsterdam verkennen per voet (ik heb nog geen fiets). Wat wilde ik dan precies gaan doen?

– Eendjes voeren in het Beatrixpark
– Het toilet bezoeken in de Bijenkorf (één van de mooiste toiletten van Nederland)
– Snoepscheppen bij de Jamin
– Treinsprinten, goed voor mijn conditie
– Een Noodlanding maken in Paradiso
– Mensen kijken in het Vondelpark
– Gebakjes eten in de Bakkerswinkel
– Alvast een pre-longlist maken van kledingstukken die ik wil hebben van de Zara, de  sale begint namelijk volgende week

Maar van dit alles is niets terecht gekomen. In plaats daarvan bracht ik een bezoek aan Antwerpen! Één van mijn favoriete shopsteden, helaas was mijn shopbudget niet toereikend genoeg. Maargoed windowshopping kan ook heel leuk zijn. Wat ik allemaal heb gedaan in Antwerpen?

– Rare boekjes bekijken in de Urban Outfitters
– Een Belgische wafel op de grond laten vallen en dan toch opeten
– Sushi eten ook al ben ik niet zo van de (rauwe) vis, I love vegetarisch
– Eindeloos veel kledingstukken passen en dan toch niet kopen
– Rennen voor de metro
– Praten met een Belgisch accent

Ik had dus best wel een HEEL erg leuk weekend!

Wat wordt jouw eerst volgende citytrip?

?

Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

Recent