The world is (y)our gym

Hardlopen kan altijd, waar je ook bent ter wereld. Je hebt er in feite geen ondersteuning bij nodig. ‘The world is (y)our gym.’ Waar ik ook ben, ik ren. Het liefst ben ik mijn hele leven lang op reis, ik hou ervan om de wereld te ontdekken. Door te rennen in een nieuwe omgeving zie je een stad of land in een heel ander perspectief, je ziet dingen die anders verborgen zouden blijven. Daarnaast is het ook effectieve en snelle manier om een stad te mogen aanschouwen. Zeker als je er maar 3 dagen verblijft en je wilt zoveel mogelijk zien in dit korte tijdsbestek. Rennen in een nieuwe (buitenlandse) omgeving geeft voldoening in de vorm van inspiratie. Graag deel ik met jullie een aantal van mijn favoriete hardlooplocaties.

1. New York, my all-time favorite. De snelheid, atmosphere van New York, met Manhattan als kloppend hart. Central Park als prachtig hardloopdecor. Een échte aanrader voor de fanatieke hardloper.

 

2. Sydney, relaxt en laid back,  maar wat is het gaaf om tussen de torenhoge skyscrapers te rennen. Om je route te vervolgen naar het Opera House. Waarna je ook nog even de runnersstairway meepakt. Ook afgebeeld Byron Bay, weliswaar op de fiets, maar rennen met uitzicht op zee is als liefde op het eerste gezicht. Parkes, waar de zon nooit stopt met schijnen.


3. Kuala Lumpur als hoofdstad van Maleisië. Een afwisseling tussen urban nature en dichtbevolkte woonwijken.


4. Miami Beach, hét vakantie-oord voor celebs. Miami beschikt over een houten balustrade langs het strand. Waarop je dagelijks hardlopende beroemdheden kunt spotten.

 Heb je een absolute aanrader? Please leave a note below!

?

Francien

Follow my blog with Bloglovin

Recent