Tour de Franzie

Mijn weekend was knap vol. Op donderdag woonde ik samen met mijn broer de tour presentatie in Utrecht bij. Waarbij de teams per bootje aan ons werden gepresenteerd. Vond ik dus ontzettend leuk en origineel bedacht.

Pitch Bitch
Op vrijdagmiddag was ik te vinden op Pitch Festival, waar ik helemaal losging op de deuntjes van Kaytranada. Hij draaide iets met in-house beats en de zonnigste hiphop, soul, bass en deephouse. Ik ging er in ieder geval goed op. En liet hem mijn beste dansmoves zien. Je kent me.

Lekker gaan
Op zaterdagmiddag was ik WEER op Pitch Festival. Dit keer begon ik met KWABS. Je kent de beste man hoogstwaarschijnlijk van dit nummer. Ik ren hier al tijden heerlijk op. Zijn backing vocals maakten het optreden ongekend goed. Ik sloot de dag in stijl af tijdens de silent disco. Waar de R&B hitjes me letterlijk om de oren vlogen. En dat alles onder toeziend oog van MC Sef. Ja mij hoor je niet klagen.

Tour de Franc(i)e(n)
De volgende dag moet ik al vroeg uit de veren. Ik ga de Tour de Franc(i)e(n) verslaan. De tijdritjes heb ik misschien gemist, maar de touretappe is van mij. Ik moet je eerlijk toegeven dat ik totaal GEEN verstand heb van wielrennen, maar toch doe ik mijn best. Geen kennis ook kennis. Levert ook hilarische beelden op als je het mij vraagt… Kijk maar.

Kennis is macht
BTW, hoe had ik kunnen weten dat het allemaal ZO snel ging?! Pas later kwam ik erachter dat de heren de eerste 20 kilometer bij elkaar MOETEN fietsen. Dat ze ivm gezondheidsredenen eerst netjes moeten infietsen en pas dan los mogen. Ach ja, ik kan natuurlijk ook niet alles weten.

Processed with VSCOcam with c1 preset

Utrecht
Ik denk dat ik met recht kan zeggen dat ik niet eens zozeer van de Tour onder de indruk was, maar eerder van de stad Utrecht. De organisatie die achter dit evenement zit heeft een ongelofelijke goede job geleverd. De stad zag er pico bello uit. Alles was aan kant. De tourmakers (thank you Naomi) wezen me overal de weg. Op elk plein kon ik middels een groot TV scherm de tour live volgen. De sfeer was uitzinnig en de mensen oprecht vrolijk en enthousiast. Ik heb echt genoten van dit evenement. Misschien ben ik ooit zelf onderdeel van de organisatie van zo’n groot evenement. Wat is was dit te gek.

Vierdaagse
Over twee weken vind je me natuurlijk terug op de Nijmeegse Vierdaagse. Waar ik wederom verslag uitbreng. Meelopen laat ik dit jaar aan me voorbij gaan, gezien de strenge regels rondom zwartlopers naar mijn actie van vorig jaar.

Hoe heb jij de tour ervaren?

?

Francien  & Team Girls Love 2 Run

Foto’s & video gemaakt door Joyce Bongers

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Recent