Tour de Franzie

Als je iets niet mag, wil je het juist door dat gegeven nog liever. Ik mis het hardlopen. Ik mis het zelfs ontzettend. Met dit mooie weer wil ik gewoon het liefst uren langs de Amstel lopen. Of jou tegenkomen in het Vondelpark. Dan kan ik je namelijk aankijken en bemoedigd toeknikken. Waarmee ik in stilte zeg dat het wel goed komt. Dat hardlopen echt heel erg fijn is en dat het je mooie dingen gaat brengen als je doorzet.

Omdat ik echt heel graag samen met jou wil hardlopen, ga ik op tour door Nederland. Noem het een Tour de Franzie. Waarbij ik je tijdens een interval-training bijsta vanaf een fiets. Je mag trouwens ook direct mijn schoenen, de adidas Ultra Boost, voor me inlopen en tevens uittesten. Het is daarom belangrijk dat je je aanmeld voor mijn training, want ik moet weten wat je schoenmaat is: AANMELDEN. Deelname is gratis. Doe ik er ook nog een shirt bij (die laatste mag je overigens houden). Zodat we samen één geheel vormen. Samen met mijn vrienden en Run2Day organiseer ik daarna een Zuid-Afrikaanse BBQ waarbij je niet mag ontbreken!

Op de onderstaande foto zie je trouwens mijn tour data en de steden die aandoe. We verzamelen elke keer om 18:30 uur bij de Run2Day winkel in de betreffende stad (met uitzondering van Groningen, waar we starten vanuit het park).

GL2R-IMAGE[12]-2

Zie ik je terug op 1 van de bovenstaande dagen? Dat zou ik echt te gek vinden, want op die manier word je onderdeel van mijn road 2 Cape Town. BTW DIT IS OOK GESCHIKT VOOR DE BEGINNENDE (MOOIWEER)LOOPSTER. Je bepaalt je eigen pace en we gaan niet verder dan 5 kilometer.

Liefs,

Francien & Girls Love 2 Run Crews

P.S. Ik neem ook mijn Run4Schools spaarpot mee naar elk event, want ik moet nog maar 7.978 euro in te zamelen. Alles is welkom, ook die irritante 5 en 10 eurocentjes. Briefjes van 500 euro zijn tevens ook van harte welkom. Bestaan die eigenlijk?!

PH: Joyce Bongers

Recent