Train Like An Angel

Je verwacht misschien de Q&A part II te zien vandaag. Maar op veler verzoek kiezen we ervoor om een video te maken waarin we jullie vragen beantwoorden. Maar daarvoor moeten iets meer tijd maken. Hopelijk komen we daar deze week aan toe. Fieke en ik willen jullie in ieder geval heel erg bedanken voor al jullie leuke en interessante vragen.

Ik gooi het vandaag over een andere boeg. As I speak schijnt de zon fel! Maar toch is het al heel erg koud. Je kunt ervoor kiezen om de kou te trotseren. Je mag er ook voor kiezen om binnen een workout te doen. Toen ik opzoek was naar inspiratie voor deze blogpost stuitte ik op deze onderstaande core workout video van de Victoria Secret Angels. De wereldberoemde runway show van Victoria Secret vindt plaats op 4 december 2012. Vorig jaar zat niet alleen ik aan de buis gekluisterd, al mijn vrienden van het tegenovergestelde geslacht vonden de show ook heel erg interessant… Ter voorbereiding op deze show worden de workout’s van de Angels in beeld gebracht. Zodat ook jij en ik in aanmerking kunnen komen voor een soortgelijk lichaam, I WISH THAT WAS TRUE! De video laat wel een hele leuke workout zien die je gewoon in je eigen comfortabele livingroom kunt uitvoeren.

Jullie weten in ieder geval wat ik nu ga doen ;). Enjoy your weekend!

Heb jullie nog leuke workout video’s die Fieke en ik absoluut moeten zien? 

?

Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you there!

Recent