#22 Dagboek van een marathon loopster

Ik kijk in mijn digitale agenda. Zie dat het 23 oktober is. Op 29 november loop ik dus de KLM Curaçao Marathon. Ik tel de dagen. Nog 39.

Jezus leef ik nog? Ja man. Niet normaal. Van extreem down (vorige week) naar extreem up (deze week). Ik sta aan. Ik was productief. Okay ik ben wel echt gesloopt, maar ontzettend voldaan. Dus als ik nu taalfouten maak komt dat omdat ik omval van de slaap.

12178134_910382025666169_685048173_n

Wat deed ik vandaag ook alweer allemaal? Ik sliep uit. Buiten mijn bed was het gewoon te koud. Mijn verdienste na een nacht doorwerken. Daarna beantwoorde ik wat emails. Werkte aan een nieuw project dat totaal geen reet te maken heeft met Girls Love 2 Run.

Aan het einde van de middag bracht ik een bezoek aan het Olympisch Stadion. Waar ik samen met Annemerel en Babette de kans kreeg om Dafne Schippers te interviewen. Ik probeer aankomende week het interview uit te werken. Vind je dat goed?

NRC_DafneSchippers_GL2R (1)

Na het interview is het tijd voor het #trainlikedafne event. Ik sla hiermee twee vliegen in één klap. Zo train namelijk ook gelijk voor de marathon. Ik loop voor het eerst van mijn leven een rondje op spikes. Ik flikker wel 300 keer bijna op mijn bek. Het loopt apart en heel anders, maar ik vind verrassend leuk om te doen.

Meisjes, het spijt. Ik kan niet meer. Het is alsof ik in slaap val achter het stuur. Morgen vertel ik je meer. BTW, ik heb me trouwens definitief ingeschreven voor de 29ste.

Slaap lekker! Dikke kus voor jou.

?

Francien  & Team Girls Love 2 Run

Foto’s door Joyce Bongers

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Recent