Training abroad

Oh men, oh men… Op reis gaan voor een maand, terwijl je de week erna een goede tijd neer wil zetten tijdens een 16K loop (damloop) is niet slim. Ik heb een tijd in mijn hoofd. Ik weet dat ik deze tijd makkelijk had gehaald toen ik vorige maand nog niet in Thailand was geweest. Toen ik nog niet vooral mijn dagen doorkwam met het vieren van alle leuke dingen die we doen in plaats van hardlopen. Ik ben echt wel een paar keer geweest, maar als ik heel eerlijk ben (en dat moet ik zijn, want dat hoort) is dat nog net niet op 1 hand te tellen. Daarnaast is het aantal KM ook niet echt je van het.

Gelukkig is voor alles een oplossing. Ik weet niet of je bekend bent met het fenomeen ‘haas’. Nou, dat is dus iemand die precies het tempo loopt dat jij wil lopen en je zo op sleeptouw neemt. Zo iemand heb ik gelukkig altijd tot mijn beschikking. Francien heet ze. En zij mag mij en zichzelf naar die tijd toerennen. Of het lukt dat is de vraag, maar ik ga, vanaf maandag weer heeeeel goed voor mezelf zorgen, zodat ik in ieder geval kan zeggen dat ik mijn best heb gedaan.

Teruglezend klinkt het nu wel heel erg alsof ik mezelf van te voren al aan het indekken ben, en dat wil ik niet. Dus bij deze: die tijd gaat er aan, no excuses!!!

?

Fieke

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

Recent