Treat your feet

Ik durf te wedden dat er voor je run een ultra hip hardloopoutfit klaarlegt, van top tot teen afgestemd met de kleur van je (onzichtbare) sportbh, flashy haarelastiekje en de weersomstandigheden. Maar heb je ook nagedacht over je sportsokken? We maken weloverwogen keuzes over wat we precies aantrekken voor een run en waarom (een goede bh om alles op zn plek te houden, een t-shirt omdat het toch wel warm is buiten), maar vaak duiken we met onze half versleten sokken in onze schoenen.

Als je mij een paar jaar geleden had verteld dat sportsokken zo’n verschil konden maken, had ik je hard uitgelachen. Maar na het een keer geprobeerd te hebben, wilde ik niet meer terug. In tegenstelling tot je gewone sokken zorgen ze voor meer steun, zijn ze naadloos om blaren te voorkomen en zorgen ze dat je (zweet)voeten droog blijven tijdens je run. En zeg nou zelf, van de kleur van cuties word je toch helemaal vrolijk?

Note van de redactie: de sokken die we voor je hadden geselecteerd zijn al uitverkocht! Nog voordat deze post online kwam. We hebben daarom een andere optie gevonden die 2 euro boven het budget uitkomt, maar daarvoor krijg je wel gelijk drie paar!

Wat is jouw favoriete merk sportsokken?

?

Francien & Girls Love 2 Run Team

Follow my blog with BloglovinFacebook InstagramTwitter

Recent