Three ways to click yourself fit

Breng je ook zo lekker veel tijd door online? En gaat het soms ten koste van je sportiviteit? Wij hebben daar regelmatig last van! Wij kunnen uren turen naar allerlei sport gerelateerde websites en blogs. Vandaag delen we drie van onze favorite online work/hang out spots!

? Bangsandabun.com

Met stip op één staat toch wel Bangsandabun.com. Muireann staat bekend om haar prachtige lange haarlokken, draagt altijd, maar dan ook echt altijd de gaafste tights in combi met skyhigh heels of (run)sneakers. Ze neemt je mee in haar wereld van sport en style. Daarnaast vliegt ze samen met haar Run Dem Crew de hele wereld over om mee te doen aan allerlei soorten runs. Naast Bangsandbun.com is ze ook eigenaresse van de website spikesandheels.com nog zo’n badass inspiratieblog!

? Perseverantia.wordpress.com

Perseverantia.wordpress.com, aka Anneloes is literaly running the town (Amsterdam). Wij zijn enorme voorstanders van goedgeschreven blogposts, Anneloes is daar zeker een voorbeeld van. Ze schrijft vol zelfspot is goudeerlijk over sporten en alles wat daarbij komt kijken. Ook haar onderwerpkeuze spreekt ons heel er aan. Na het lezen van haar blogposts kun je niets anders dan je hardloopschoenen aantrekken en naar buiten toe rennen!

? Skinnylattestrikesback.com

Phillipha van Skinnylattestrikesback.com heeft haar leven opnieuw ingericht! Ze heeft er bewust voor gekozen om gezonder en sportiever te gaan leven. Van obese naar een gezonde sports chick on kicks. Haar blog ziet er misschien ietwat boring uit op het eerste gezicht, maar haar schrijfstijl en keuze voor onderwerpen maakt dit alles goed. Wij zijn fan!

Welke sportieve blogs missen we nog? Please leave a comment below! 

?

Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you there!

Recent