#UNLIMITED AMSTERDAM WINNERS!

Dank voor al jullie aanmeldingen! Wat was het moeilijk kiezen en wat waren de toelichtingen stuk voor stuk leuk om te lezen! Uiteindelijk zijn we in samenspraak met Nike tot de volgende winnaars gekomen:

Maartje Bregman
Krista Bruns
Lois Lippman
Pim Duteweert
Tember vd Heuvel

(De winnaars ontvangen morgenavond een email met daarin de exacte info over wie, wat, waar en hoe.)

Niet gewonnen?
Niet gewonnen? Niet getreurd! Het reguliere Nike Running Clubhouse is voor jou geopend op:

Woensdag 6 juli tot en met Vrijdag 8 juli | 17.00 – 22.00 uur
Zaterdag 9 juli | 13.00 – 22.00 uur

Inschrijven
In de Zuiveringshal aan het Westergasfabriek terrein in Amsterdam, vinden er een week lang verschillende running activiteiten en evenementen plaats, waar iedereen zich via de website voor kan inschrijven.

Wie, wat, waar?!
Westergasfabriek, Zuiveringshal, Pazzanistraat 37, 1014 BE Amsterdam

Snapchat fissa
Ik ben er trouwens bijna de gehele week te vinden! Dus je kunt me ook gewoon volgen op Snapchat (gebruikersnaam: girlslove2run).

Als je me ziet, kom me dan vooral gedag zeggen! #unlimitedamsterdam

?

Francien (& Joyce)

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

P.S. In het Clubhouse worden ook verschillende collecties onthult, die verschillende Nike atleten zullen dragen tijdens hun deelname aan de Olympische Spelen. In de week van 6 tot 10 juli vindt het EK atletiek plaats in het Olympisch Stadion in Amsterdam, waar verschillende Nike atleten hun laatste wedstrijd in Nederland lopen, voordat zij deelnemen aan de Olympische Spelen in Rio de Janeiro.

P.P.S. Met de Nike Run & Train Forever sessies in het Running Clubhouse biedt Nike de mogelijkheid om een nieuwe manier van trainen te ervaren. Tevens is er de mogelijkheid voor 1 op 1 sessies met Nike specialisten, die adviseren welke hardloopschoenen het meest geschikt zijn voor een run, of om je eigen Nike pacer te reserveren die je begeleidt tijdens een 10km run. Check de volledige programmering en de services hier.

Recent