#UNLIMITED AMSTERDAM

Kun je je de Romance of Running nog herinneren? De Nike Flyknit Experience is er trouwens nog zo eentje voor de boeken… En dit jaar komt Nike groter terug dan ooit. Met een eigen Nike Running Clubhouse wel te verstaan! Want Nike laat het EK atletiek in eigen stad natuurlijk niet onopgemerkt aan zich voorbij gaan… Sterker nog, zeg je EK Atletiek dan zeg je Nike Running Clubhouse. En jij bent cordially invited!

Nike Run Club

Inschrijven
In de Zuiveringshal aan het Westergasfabriek terrein in Amsterdam, vinden er een week lang verschillende running activiteiten en evenementen plaats, waar iedereen zich via de website voor kan inschrijven.

Nike Run & Train Forever

WIN!
STOP. HO. Voordat je je aanmeldt voor één van de vele Nike Run & Train Forever sessies, wil ik eerst even het volgende met je delen. Ik heb het genoegen gekregen om een vijftal van jullie mee te nemen door de Nike+ Running Carwash. Jij krijgt op vrijdagmiddag 8 juli vanaf 16:45 exclusief toegang tot deze carwash die geheel in het teken staat van Dafne Schippers en haar trainingsroutine! Waarbij je gaat eten én trainen (Inclusief Nike gear) als Dafne Schippers. En om het geheel af te maken neem ik je daarna mee naar het Olympisch Stadion om Dafne (en vele andere topatleten) van dichtbij te bewonderen. Ja je leest het goed, je gaat de Dafne van heel dichtbij aanschouwen tijdens haar finale op de 100 met sprint! Hoe gaaf is dat?! En Joyce is erbij om dit alles voor jou en mij vast te leggen!

What to do?
Nu vraag je je natuurlijk af hoe je hier onderdeel van kunt zijn? Nou dat is heel simpel. Laat mij in de comments weten waarom je in #teamdafne thuishoort. Vergeet daarbij niet je emailadres, schoen- en kledingmaten te vermelden. Aangezien we de winnaars maandagmiddag 4 juli al om 16:00 uur bekend maken!

Tot dan?
Niet gewonnen? Niet getreurd! Het reguliere Nike Running Clubhouse is voor jou geopend op:

Woensdag 6 juli tot en met Vrijdag 8 juli | 17.00 – 22.00 uur
Zaterdag 9 juli | 13.00 – 22.00 uur

Wie, wat, waar?!
Westergasfabriek, Zuiveringshal, Pazzanistraat 37, 1014 BE Amsterdam

Snapchat fissa
Ik ben er trouwens bijna de gehele week te vinden! Dus je kunt me ook gewoon volgen op Snapchat (gebruikersnaam: girlslove2run).

Ik zie je comment wel verschijnen! #unlimitedamsterdam

?

Francien (& Joyce)

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

P.S. In het Clubhouse worden ook verschillende collecties onthult, die verschillende Nike atleten zullen dragen tijdens hun deelname aan de Olympische Spelen. In de week van 6 tot 10 juli vindt het EK atletiek plaats in het Olympisch Stadion in Amsterdam, waar verschillende Nike atleten hun laatste wedstrijd in Nederland lopen, voordat zij deelnemen aan de Olympische Spelen in Rio de Janeiro.

P.P.S. Met de Nike Run & Train Forever sessies in het Running Clubhouse biedt Nike de mogelijkheid om een nieuwe manier van trainen te ervaren. Tevens is er de mogelijkheid voor 1 op 1 sessies met Nike specialisten, die adviseren welke hardloopschoenen het meest geschikt zijn voor een run, of om je eigen Nike pacer te reserveren die je begeleidt tijdens een 10km run. Check de volledige programmering en de services hier.

Recent