Vallen, opstaan en weer doorgaan?

Soms kom je mensen tegen die met recht een indruk op je achterlaten. Waardoor je nog een keer kritisch naar jezelf kijkt en denkt ik ga het doen. Ik ga ervoor. Dat had ik gisteren, tijdens een etentje. Ik mocht dineren met 3 écht interessante mensen. Het enige wat ik kon doen was luisteren. En begrijp me niet verkeerd normaal voer ik graag zelf het hoogste woord aan tafel, maar dat was nu niet nodig. Ik praatte zowaar rustig als ik al iets zei, dat komt eigenlijk nooit voor (vraag maar aan mijn lieftallige vriendinnetje Fieke). I just sat there and listened. And did i mention the food was absolutely thé best!? Hier een sfeerimpressie van de avond…

Goed terug naar mijn verhaal, geïnspireerd door deze aardige mensen, heb ik mijzelf een aantal doelen gesteld. “Deed je dat ook niet helemaal aan het begin van dit jaar?”  Yes I did, en dat gaat me tot nu toe zeer aardig af. But it’s time for some new commitments!

1. Eerst iets helemaal afmaken en dan pas doorgaan met de volgende activiteit (hier ben ik stiekem al sinds januari mee bezig, het is truly een verademing!)

2. Vaker langere afstanden hardlopen (ook dit gaat de goede kant op, maar dat mag ook wel met een marathon in het verschiet)

3. Doen wat je gut feeling je ingeeft! En niet constant doen of denken voor andere mensen, maar gewoon voor mezelf een besluit maken

4. Vaker ja zeggen op uitnodigingen, soms kap ik een avond bewust te vroeg af. Maar juist als ik dat niet doe kom ik op onverwachte plekken met hele leuke mensen terecht!

5. Sparen! Daar ben ik niet echt, maar dan ook echt niet goed in. Ik heb geen gat in mijn hand, maar een heel groot gat in mijn rekening.

6. Oooh geef nooit op, Oooh geef nooit op (jeugdsentiment)! Doorzetten ook als daar soms een afwijzing bij komt kijken!

Oké dat was het wel weer voor nu. Let’s see if I can keep these promises to myself.

Afgezien van je goede voornemens, wat is jouw commitment voor nu? 

?

Francien

Follow my blog with Bloglovin

 

Recent