Verbouwvrouw

Nee, ik heb mij niet persoonlijk laten verbouwen.
Nog niet in ieder geval. Zeg nooit, nooit.

Wat ik inmiddels al wel acht maanden aan het verbouwen ben is mijn eigen huis. En klussen is naar mijn mening ook een workout. Aangezien ik na ontelbaar veel schilderbeurten ongevraagd veel leg- en arm days heb volbracht. Of als ik weer halsoverkop van de ladder afsprong om een verfspat te verwijderen die de ongevraagd vloerbedekking heeft geraakt. Je begrijpt dat ik na al deze maanden een behoorlijk sterke rug, linker arm en rechter bovenbeen heb ik gekregen.

Dat verbouwen trouwens een behoorlijke uitputtingsslag is, weet ik nu zeker. Wat ik dacht in twee dagen, met twee man sterk af te hebben is verandert in project waar maar geen einde aan lijkt te komen. En inmiddels heb ik een elftal voor me werken. De 90 minuten speeltijd zitten erop, maar het aantal opgelegde extra minuten speeltijd is nog altijd onbekend.

Dat ik beste vrienden met de medewerkers van de Gamma en Karwei getuige het aantal bezoeken. Ik denk dat ik met 40 keer, niet eens lieg. Ik klus me het ongeluk. En weet zeker dat ik na deze verbouwing een compleet huis kan opbouwen. #geengrap

Je begint je bijna af te vragen wat ik dan wel niet aan het bouwen ben? Nou twee gipswanden, die ervoor zorgen dat ik een afgesloten slaapkamer heb. En daar moesten ook nog een deur- en raamkozijn in. En ik kan met recht zeggen, dat het tot nu toe best mooi is.

Maar de puntjes op de ‘i’ zetten lijkt niet helemaal mijn ding te zijn. Daarom schakelde ik afgelopen weekend opnieuw de hulp van mijn ouders in. De één vult de voegen (van de gipsplaat) en de ander schildert. En zelf schuur ik alles gelijk. Je begrijpt wellicht dat de moeheid aan het einde van de 78ste klusdag toeslaat. En dan ga je onnodig veel fouten maken. Waardoor het nu alsnog lijkt alsof dit alles in één dag gebouwd is door iemand die er geen verstand van heeft. Hopelijk doet een likje voorstrijk en witte grondverf wonderen! De finish line is in ieder geval in het zicht. Het blijft alleen gissen wanneer ik deze precies bereik. I will keep you posted!

P.S. Gamma / Karwei bel me als je dit leest. Ik kan inmiddels zelf aan de slag als runner in één van jullie vestigingen.
__________

Niets meer missen van Girls Love 2 Run?
Volg ons dan op Instagram of Facebook en blijf up to date!

Recent