Francien's verlanglijstje Part I

Annemerel, ik ben je eeuwig dankbaar. Ik heb nu dus al één cadeau genoteerd op mijn verlanglijst.

Sans-titre-1-1170x616

Het boek van Garance Doré. Kijk, als het op sportgebied aankomt heb ik na vier jaar wel zo’n beetje alles wat mijn hartje begeert. Dus toen ik gisteren moest schrijven aan mijn boek ging in plaats daarvan opzoek naar nog meer Sinterklaas cadeaus. Gewoon normale cadeaus. Ik laat je volgende maand een aantal sportieve cadeaus zien, maar voor nu laat ik je gewoon even mijn persoonlijke smaak zien. Ik ben ontzettend slecht in het bedenken van wat ik wil. Ik heb daar gewoon geen feeling voor. En weet je wat het allerkutst is? Als Sinterklaas voorbij is dan weet ik in één keer wel wat ik wil! Maar ja, daar heb ik nu geen reet aan. En aangezien ik mijn lijst volgende week moet inleveren heb ik de mijne pro-actief aangelegd. Er staan nog niet zo heel veel producten op, maar dat moeten er minimaal tien zijn. Dus als je tips hebt om mijn lijst langer te maken met vette Sinterklaas cadeaus laat het me dan alsjeblieft weten in de commments. Of als je denkt dat is echt iets voor Francien….

Michael Kors MK5815

All time-favorite watch
Mijn all-time favorite watch, is nu in de aanbieding bij Bol.com. Ik gaf mezelf dit horloge cadeau toen ik de New York City Marathon had volbracht (HINT, HINT voor aanstaande zondag). Je kunt bij dit cadeau zelf de Sint uithangen of je Sint heel lief aankijken…

13_0383102003821000_pro_flt_frt_01_1108_1528_1168813

1, 2, 3, 4 Hoedje van papier
Deze hoed moet me wel zo ontzettend goed staan. Dat kan gewoon niet missen. Ik ben er helemaal verliefd op. Ik kan alleen wel voorstellen dat Sinterklaas het vrij aan de prijs vindt. Ik zie het echter als een investering. Weet je wel hoe lang die hoed meegaat?!

2969255800_2_2_1-1

2969254800_2_5_1

Hier zakt me de broek van af
Okay, ik speel vals. Ik heb deze broek dus al. Maar hij zit gewoon ZO comfi, alsof je de hele dag in je joggingsbroek loopt. Ik draag maat M. Valt wel groot, want ik heb buikruimte (te) over. En mocht je niet van zacht leer houden, dan kun je ook gewoon voor de leren variant gaan (die heb ik dus ook en valt wel precies op je normale maat). Als iets goed is kun je er maar beter gelijk twee van aankopen. Zeker als het om broeken gaat.

9200000040954009

Nix an
Dit horloge vind ik qua kleurstelling zo ontzettend mooi, goud in combinatie met donkerblauw. Sjiek en elegant. Okay het is geen iWatch (die Rose-kleurige is voor de Sinterklaas met een ruim budget), maar hij is echt prachtig.

8493004037_2_4_1-1

8493004037_2_2_1-1

An, hou jij mijn tassie even vast?!
Francien, kun je ook nog betaalbare cadeaus selecteren? Ja hoor. Wat te denken van deze mintgroene schoudertas. Lijkt me perfect voor mijn telefoon, iPhone kabel en pasjes. Mijn laptop past er helaas niet in, maar je kunt ook niet alles hebben.

luxe-geurkaars_1

In geuren en kleuren
Ik en Loods 5 (die nu dus ook echt een mega grote vestiging in Amersfoort heeft) zijn verliefd op elkaar. De geurkaarsen van het eigen merk zijn de hemel op mijn aarde. All time favorite? De paarse! Ik word er zo lekker kalm van en mijn huisje gaat er zo lekker van ruiken.

12122502_10153713154188669_7088413458991627173_n

Tony, dat jij er bent
Er is maar één man op aarde die echt begrijpt wat je doormaakt. En dat is toch echt wel Tony Chocolonely. Hoe je je ook voelt, Tony is er voor je! Hij komt je zelfs tegemoet met een giftbox. Waarin je de limited editions vindt! Hoe leuk is dat?!

Wat staat er allemaal al op jouw verlanglijstje?

?

Francien  & Team Girls Love 2 Run

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Recent