Wat is jouw favoriete drinkyoghurt moment?

Je las vorige week dinsdag al over mijn favoriete drinkyoghurtmoment. Vifit is zo lief geweest om hier een persoonlijke illustratie van te maken. Vet he? Ik vind van wel. Ik heb gelijk mijn kleurpotloden erbij gepakt en de plaat ingekleurd. Tekenen voor volwassenen schijnt weer helemaal hip te zijn. Dus ja.

FRCA1514_Chickslove2run_021015

Ik ben heel nieuwsgierig naar jouw favoriete drinkyoghurtmomentje. Deel het met me in de comments. En wie weet ontvang jij ook wel zo’n te gekke persoonlijke illustratie gedrukt op een linnen tas gevuld met heerlijke drinkyoghurts! Verras me!

?

Francien  

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

P.S. Vrijdag 23 oktober maak ik de winnares bekend op het blog, nadat ik natuurlijk ALLE comments goed heb bekeken. De winnares ontvangt een persoonlijk emailtje waarin ze gevraagd wordt naar een foto (full body). Deze foto wordt gebruikt voor de illustratie van haar favoriete drinkyoghurtmoment.  

P.S.S. Ik krijg dit keer wel betaald voor mijn mening. Just so you know.

Recent