Wat wil je later worden?

Wat wil je later worden in 2016? Vroeg ik mezelf af eind 2015. In dit ruime tijdsbestek dacht ik ontzettend diep na. Er kwamen zo’n 3.000 gedachten in me op, maar ik ben eruit in mijn A D H D – hoofd.

1. Belastingadviseur
Ik snap er de ballen niet van. Waarvan? Belastingaangifte doen. Maar als ik mezelf laat opleiden tot adviseur. Oftewel het uiteinde van de fiscus dan kan ik het net als met hardlopen wel leuker maken, niet makkelijker…

2. Presentatrice van NOS
Sport Jack van Gelder afgelopen week in het Volkskrant Magazine: ‘Het klinkt misschien eigengereid, maar wij (Mart Smeets, Kees Jansma, Johan Derksen, Frits Barend) zijn gewoon nog niet misbaar in de sportjournalistiek. Er is te weinig talent dat ons kan opvolgen.’ Ik ben het met Jack eens. Dat komt omdat ze mij nog niet in actie hebben gezien! NOS Sport wanneer mag ik auditie doen?! Ik bedoel met de Sportzomer van 2016 in aantocht kun je me maar beter vastleggen, zodat ik nog in de leer kan bij bovengenoemde heren!

3. Recensent
Dan kan ik het door mij geschreven boek ‘Francien, laat je tieten nog eens zien‘ kan recenseren. ‘Verreweg het slechts geschreven boek van 2016.’

4. Alison Felix
Zodat ik op de 200 meter sprint tegen Dafne Schippers kan lopen. Om als tweede te eindigen en Dafne te hazen naar een wereld record.

5. Rapper
Dan kan ik namelijk ein-de-lijk echt alles zeggen wat ik wil. Zonder dat iemand me daarvoor op de vingers tikt.

6. Cameravrouw
Niet lachen. Ik was natuurlijk al een webcam girl, maar dat is niet hetzelfde als een cameravrouw. Ik zou mezelf graag elke dag filmen om laten zien hoe mijn leven als A D H D ‘er in elkaar steekt. Dat zou geniale tv opleveren. Dat weet ik zeker. cc @adhd.tv

7. Proleet
Ik ben denk ik meer een proleet dan een atleet at the moment. Ik ken geen beschaving (meer). Een bluffer die de verwachtingen niet altijd waarmaakt. Bij nader inzien wil ik toch geen proleet meer worden.

8. Persvoorlichter bij de politie
‘Daar kan ik helaas geen uitspraken over doen. Het onderzoek loopt nog.’ Altijd met je neus vooraan en toch enkel deze oneliner mogen uitspreken. Sounds like the perfect job ik you ask me! De door mijn gevolgde opleidingen politie oriëntatie jaar en communicatiemanagement waren overigens oprecht een stap in die richting. Totdat ik erachter kwam dat mijn impulsiviteit niet tot zijn recht kwam bij de politie, maar eerder bij een reclame bureau. Tot zover mijn lijst met beoogde beroepen.

Wat ga wil je worden in 2016, later als je groot bent?

?

Francien  & Team Girls Love 2 Run

Foto Joyce Bongers 

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

P.P.S. Doe jij al mee met #DOcember? Slinger je hardloopmotor aan! SMASH die 70 kilometer in #DOcember.

P.S. Mocht je me thuis willen bezoeken ivm bovenstaande alinea, besef dan wel dat ik redelijk hard kan (weg)lopen.

Recent