Weekend: The sun is there!

Het is weer maandag, maar dit weekend hebben we optimaal genoten van het weer, van de vrije tijd en gezelligheid. Dat willen we jullie natuurlijk niet onthouden dus hier de foto’s!

Francien liep de Marikenloop! Super warm, maar dat kon ze makkelijk aan;) (meer hierover morgen). Fieke zou deze ook lopen, maar er kwam een plots uitje tussendoor waar geen nee tegen kon worden gezegd. Misschien vraag je je af waarom. Nou op de tweede foto is te zien hoe ik in het zonnetje aan het water zit en de onderste middelste foto laat het uitzicht zien vanuit mijn hotelkamer! Niets mis mee;)

Verder liep ook mijn moeder de Marikenloop. Super trots ben ik op haar topprestatie!! (You did good mom!). Aten we een heerlijk ijsje en dronken we uit onze roze bidons. Ging Francien stappen in Amsterdam en had ze het daar heel gezellig.

De hond op de foto is de officedog van mijn businesspartner Viola, die wilde ik graag met jullie delen;) En de reusachtige spin kwam ik gister tegen toen ik na de reis mijn huis binnenstapte, waar zijn de mannen als je ze nodig hebt!?

Nu is het maandag en begint het echte leven weer, maar met dit uitzicht vanuit kantoor is dat zo erg nog niet, toch?

Hoe was je weekend? Veel gerend? Genoten van het mooie weer?

?

Fieke

Follow my blog with Bloglovin

Recent