Welcome to MTV cribs

In de categorie ik-hoor-ook-bij-fitness-bloggers-in-Nederland maakte ik, Francien Regelink, deze video in samenwerking met Glamour voor jou.

Ik laat jou onder andere mijn MTV-waardige crib zien, incl. vliegtuig WC/Douche combinatie. Wie wil dat nou niet? Ik, Francien Regelink, geef je nog een korte cursus wildpoepen en –plassen. Ik, Francien Regelink, vertel je ook dat ik de Karin Bloemen van de bloggers ben (geen idee waar dat vandaan kwam). Kortom kijk maar gewoon.

Ja dit format is gelijk aan dat ene format. I know. Toch vind ik, Francien Regelink, het een hele leuke video geworden. Ik had alleen wel moeten weten wat voor make-up ik op had moeten doen… Ach ja. (Sorry mijn naam s p a m, maar ja ik ben zo bekend dat niemand mijn volledige naam weet). 

?

Francien (& Joyce)

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

Foto door Joyce Bongers

Recent