Welcome to the future

Eindelijk… Francien is terug uit New York en the CRAZY running months are finally over! Even geen bizarre trainingen (ook al is het maar voor heel even) en tijd om vooruit te kijken. We zijn nu bijna een jaar bezig met GirlsLove2Run. De blog bestaat sinds 1 januari, maar daarvoor hebben we maanden gepraat over plannen, dromen en praktische zaken. Er moest een site gebouwd worden, er moest een naam komen, een logo.

Goed, er is dus eindelijk tijd om vooruit te denken. De afgelopen maanden werden we meegevoerd in een soort stroomversnelling en leefden we day by day. We hadden allemaal mooie plannen en ideeën, alleen geen tijd om het uit te voeren. Gister hadden we dat eindelijk wel! Na een rondje hardlopen zijn we met onze nieuwe mokken (Starbucks New York!) en broodjes veggie hamburgers aan de keukentafel gaan zitten. Met onze Moleskine boekjes, inspiratie websites open op de Macs en to-do lists hebben we de hele avond zitten tekenen en schrijven.

Gelukkig zitten er 4 broodjes in het zakje #oeps

Het was heerlijk om als vanouds weer bezig te zijn met onze toekomst, de toekomst van GirlsLove2Run. Nu ben je misschien benieuwd wat die toekomst precies inhoudt. Dat houden we nog even geheim;) Eerst van onze plannen en dromen nog even werkelijkheid maken. We moeten natuurlijk niet te vroeg van de toren blazen!

Moraal van dit verhaal. (Geef me even m’n zweverige momentje op deze vrijdagmiddag;)) Het is heerlijk om met de dag te leven en mee te gaan in een wervelwind van nieuwe avonturen. Maar het is ook zo fijn om vervolgens weer een moment te kunnen nemen om adem te halen. Om daarna natuurlijk weer keihard verder te gaan in het volgende avontuur. Dat is dus wat we nu doen.

?

Fieke

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you there!


Recent