What a week!

Je hebt al kunnen zien dat we afzonderlijk van elkaar de nodige dingen hebben ondernomen de afgelopen week. Fieke schrijft blogs vanuit New York/Miami en Francien schrijft die van haar ‘gewoon’ in Amsterdam. Maar zo gewoon is dat niet, want ze heeft sinds vrijdag een eigen huisje in Amsterdam. Na negen maanden logeren bij al haar Amsterdamse vriendjes en vriendinnetjes heeft ze eindelijk een plek voor haarzelf! Als alles ingericht in plaatsen we natuurlijk foto’s van haar paleisje.

Fieke heeft eindelijk zelf ondervonden hoe is het om in Central Park te lopen. De runnersvibe die daar hangt is niet onopgemerkt aan haar voorbij gegaan, want wat is het gaaf om daar (tussen) te mogen lopen.

Francien kreeg een ‘fake’ huwelijksaanzoek van deze galante jongeman.

Fieke kocht deze supergave schoenen, met ingebouwde sleehak. Een sneaker met hak.. Wij vinden het de perfecte combinatie!

Francien bezocht wederom een festival, kwam daar collega-blogger Lucy tegen. Maakte de nodige dansjes. Hoe je Francien kunt herkennen op een festival? Ze heeft altijd een microfoon bij zich, zodat ze ten alle tijden diepte-interviews kan afnemen.

Francien’s vriendinnetjes!

Nog eentje dan… Francien als verslaggeefster.

Fieke werd verliefd op dit lieve hondje en nu wil ze er zelf ook één. Is het geen schatje?

Francien ging onverwachts voor een rondje van 16 km. Harfsen (haar geboorteplaats) en Laren (GLD) vormden dit keer het hardloop decor. Het was die dag bloedheet, maar met de hulp van een sportdrankje halverwege ging het lopen prima. Tijdens haar run werd ze ook gespot door een oude-bekende, altijd grappig.

Wat we deze week allemaal gaan doen? Fieke gaat ons verblijden met foto reports uit Miami en Francien gaat verhuizen. En wat ga jij doen deze week? Ga je net als ons ook kijken naar het Nederlands elftal? 

?

Fieke & Francien

Follow my blog with Bloglovin

Recent