What’s in the bag babe?

Aangenaam kennis te maken mijn naam is Francien. “Waar woon je Francien?” Nergens. “Ow, maar je werkt toch in Amsterdam?” Ja. “Hoe doe je dat dan?” Heen en weer pendelen tussen alles en iedereen. “Hoe lang hou je dat nog vol?” Zolang als het nodig is. “Waar liggen je spullen dan?” In mijn TASSEN, die overal en nergens staan. “Wat doe je met al die tassen?”

Tas 1!
In deze tas verdwijnt mijn Macbook, aangekocht op het vliegveld van Maleisië  om de BTW te omzeilen alvorens ik Australië tegemoet ging. Totaal irrelevante informatie trouwens. Mijn geliefde Molskine notitieblokje, hierin schrijf  ik al mijn ideeën en aantekeningen op. Een beetje overzicht maakt het leven van een chaoot makkelijker. De tas is afkomstig van H&M (oude collectie).

Tas 2!
Opweg naar een meeting? Dan komt de IT-bag (verkrijgbaar bij www.modemusthaves.com) goed van pas. Helaas kan ik er niet heel veel spullen in kwijt, want dan bezwijkt dit exemplaar. Dat krijg je als teveel spullen met je mee zeult. Een te grote tas zorgt voor een overvloed van spullen die ik op dat moment toch niet echt nodig heb ook al denk ik van wel.

Tas 3!
Kijk dit is nou zo’n typisch exemplaar (verkrijgbaar bij Pieces) waar teveel troep in kan en dat doe ik dan ook graag. Het woord walk-in-closet is een understatement bij het zien van mijn walk-in-tassen of zoals mijn lieve kantoorgenootjes zeggen walk-in-bureau. Maar ook deze grijze tas bezwijkt zeer binnenkort aan de symptomen van overgewicht. Het is niet alleen mijn kledingkast die in deze tas past. Mijn complete running garderobe verdwijnt ook in deze tas.

Tas 4!
Dit tasje vond ik zomaar in mijn hand tijdens een shoppingtrip in een Balinees winkelcentrum. Ik weet ook niet hoe het kan. Gelukkig zijn we een perfecte match, stijlvol en sophisticated. Momenteel zijn we onafscheidelijk, maar hij is te klein.

Tas 5!
Deze clutch (toentertijd voor een heel klein prijsje gekocht bij de Hennes) blijft mijn all time favorite! De kleur, het materiaal, de  textuur, LOVE, LOVE. Er past alleen niets in, het is tas voor de show. Ik vind clutches sowieso niet handig, ik raak die dingen altijd kwijt!

Tas 6!
Dit is wat je noemt een efficiënte handtas (momenteel verkrijgbaar bij de Mango). Klein doch sophisticated. Als ik een jurk aan heb en geen laarzen om mijn geld en mobiel in op te bergen dan is dit dé uitkomst! Het handbandje zorgt ervoor dat tasje niet van mijn zijde wijkt. Sorry you guys.

Tas 7!
Net als ik last van rondzwevende pasjes met krasjes? Well not anymore! Ja I know alweer (nep) slangenleer! Deze tasjepasjehouder (wederom nu verkrijgbaar bij de Mango) voorkomt dat ik om de 3 maanden een nieuwe pinpas moet aanvragen. Ook leuk deze tasjepasjehouder past in alle andere tassen. Zo heb ik altijd de keuze uit 2 tassen.

Tas 8!
The gymbag! Deze tas neem ik niet alleen mee opweg naar de sportschool, dit pracht exemplaar blijft ook tijdens een lange run aan mijn rug plakken. Dit is zo’n just incase tas, wat als ik een knappe jongen tegenkom of wat als ik nu val. Wat zit er dan in deze tas, dat mij gaat helpen? Hier op archiefbeeld.

De inhoud van mijn gymbag kan ik je wel laten zien, momenteel zit dit in een andere tas. Ik ben zo lief geweest dit over de grond te verspreiden.

Tas 9!

Soms zie ik het allemaal niet meer zitten en dan donder ik alles in deze stylisch verantwoorde shopper, ontworpen door ene meneer Albert Hein. Topdesigner! Dit design is not pictured vanwege de geringe oplage. Maar ik kan je wel laten zien hoe dit alles bij elkaar er dan uitziet…

Dit was en is mijn tassenbestaan. Wat gaat er allemaal in jouw tas en waarom juist die tas? 

?

Francien

Follow my blog with Bloglovin

Recent