What’s not 2 love about December?

What’s not 2 love about December? December staat bol van de leuke feestjes, prachtige winterdecors, cadeautjes en quality time met friends & family. Voor het eerst in een hele lange tijd brengen Fieke en ik niet samen Kerst en Oud & Nieuw door. Dat doet een klein beetje pijn, maargoed  we hebben elkaar het afgelopen jaar bijna dagelijks gezien.

Feestjes

Welke X-Mas en New Years Eve parties ga je bezoeken? Kerst kan wat ons betreft niet vroeg genoeg beginnen…  Kies je voor Vahalla Festival (Amsterdam) op 22 december als pre-X-Mas party? Of ga je voor het FOUTE kerstdiner met friends? Fout? Iedereen die aanschuift draagt een zelf gebreide trui, met motief of rendier erop. Zie je het al voor je? Op tweede Kerstdag kun je ook een bezoekje brengen aan Paradiso, Voltt Christmas Special, als je van dansen houdt ten minste.

Winterdecors

Sneeuw, ik hou er van. Vooral als de sneeuw net gevallen is. De dagen daarna ervaar ik het als horror. Waarbij ik menig fietser voluit op de grond zie smakken. Hardlopen is dan ook ietwat lastiger, maar het decor is prachtig. Dan geniet ik pas echt van hardlopen, maar ik moet toegeven dat het zetten van een eerste stap buiten de deur dat net iets moeilijker is.

Cadeautjes

Vier je Sinterklaas of word je met Kerst verwend? Of speel jij dit jaar voor Kerstman en ga je zelf cadeautjes uitdelen? Als mijn bankrekening het had toegelaten had ik liever zelf voor Kerstman gespeeld, maar een creditcard aflossing en boete + deurwaarder genieten momenteel mijn voorkeur. Je begrijpt dat er op mijn bankrekening even geen saldo meer staat. But I’m happy and that’s what counts.

Quality time met Friends & Family

Kerst symobiliseert voor mij samenzijn en lekker eten. Toch ben ik daar zelf niet echt heel erg goed in. Het liefst vlucht ik naar een warm land rond de Kerstdagen, omdat ik het Spaans benauwd krijg van al die ‘verplichtingen’. Dat is gewoon niet echt mijn ding. Waarschijnlijk is dat voor jullie heel anders.  Toch ga dit jaar wel een poging wagen om tijd door te brengen met mijn family & friends.

Wat vind jij het leukst aan December?

?

(Fieke &) Francien

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: GirlsLove2Run) to keep up to date! See you

P.S.S. Wij doen mee met de bloggerscompetitie van Expedia waarbij we een bloggerstrip naar Berlijn kunnen winnen!

Klik HIER en je hebt onze eeuwige dank en liefde;)

 Zelf maak je ook kans op een reis naar keuze ter waarde van €750,-

Recent