Why I love to run

De reden dat ik hardloop? Dat zijn er in mijn geval duidelijk meerdere. Zoals ik hier al vaker heb geschreven, hardlopen helpt me om mijn hoofd leeg te maken en geeft me overzicht. Daarnaast kan ik mijn energie erin kwijt. Sinds ik klein was ben ik altijd aan het sporten geweest, van tennis, tot hockey (alles behalve turnen, ik ben zo lenig als een plank). En wat is er lekkerder dat jezelf een doel te stellen en dat dan ook te halen? Niet veel, kan ik vertellen.. En het gelukshormoon wat met hardlopen vrijkomt, maakt het alleen maar beter.

Maar naast al deze redenen zorgt het rennen er natuurlijk ook gewoon voor dat ik in vorm en gezond blijf. Ik hou van eten, en om dat goed te kunnen doen, moet er ook het een en ander verbrand worden natuurlijk;) DiĆ«ten vind ik moeilijk, het constant nadenken over wat wel en niet mag is niet aan mij besteed. Niet dat ik heel ongezond eet hoor, ik hou van koken en van vers eten en eet braaf mijn 2 stuks fruit, maar toch… I like my candy too;)

Wat zijn jouw redenen om hard te lopen?

?

Fieke

Follow my blog with Bloglovin

Recent