Dear Women's Health

Nou, nou jongens, onee meisjes. Het is me wel een feestje hoor dit jaar. Ik sta op nummer 3 van de Women’s Health Fit List. In deze top 40 vindt je dé  sport influencers van Nederland. En ik sta dus gewoon op het podium. Naast Rens Kroes en Tom Barten. Hebben jullie je vergist? Dacht ik toen ik het te horen kreeg van lieve vriendin Healthyfans. Zijn jullie blind? Nee! Jullie zijn te gek! Want anders dan de nummer 1 en 2 ben ik rete ONGEZOND, maar wel voorzien van een flinke portie GEZONDE zelfspot (dat zijn niet mijn woorden hoor). Hier het bewijs.

IMG_9251

De zaken gaan dus goed. Verkozen tot Hardloop Blog van het jaar 2015 door Runner’s World Nederland. En nu dan dus het brons op zak. Ik kom nog eens een keer gevaarlijk dichtbij de gebroeders Mulder (cc Ronald Mulder & Michel Mulder) als het aankomt op medailles scoren alsof het niets is. We weten allemaal dat ik een enorme klootviool ben die pijlsnel door het leven rent, maar dat het gewaardeerd wordt in de vorm van nominaties en benoemingen blijf ik na al die jaren (alsof ik in de vorige eeuw begonnen ben) nog steeds vreemd en rete cool vinden. Ik weet ook niet hoe ik het klaarspeel. Owja dankzij mijn lieve lezers. Ik bedoel ik beantwoord bijna nooit mails, ben telefonisch niet bereikbaar en doe vooral waar ik zin in heb. Maar mijn lezers probeer ik ALTIJD te beantwoorden. Dat alles met een hele serieuze ondertoon natuurlijk.

Merken weet ik zelf te vinden daar heb ik niet altijd een PR-dame of Marketinglullo voor nodig. Nee die vind ik meestal, omdat ik geen idee heb met wie ik te praten sta. En dat gesprek gaat dan net toevallig over koetjes en kalfjes, wildplasjes, tietjes en hair extensions. Totdat iemand me erop wijst dat ik hier te maken heb met een topman van de KLM of Apple. Maakt niet uit. Gebeurt de beste weleens. Maar het wordt nog gênanter als je ze de volgende dag weerziet op een congres van NOC*NSF. Waar je zelf moet spreken. Oeps.

Maar goed dit is enkel een verkapte manier om je stem te vragen voor de Televisier-Ring. Stem Streetlab aanstaande donderdag. GRAPJE! ?#?TEAMSTREETLAB

Dit is overigens WEL een verkapte manier om je stem te vragen mijn nominatie in de Viva-400 lijst: http://www.viva400.nl/wereldverbeteraars/francien-regelink/ ?STEMMEN. STEMMEN. STEMMEN. STEMMEN. STEMMEN.?Want minimaal 100 vrouwen verslaan op wereldniveau lijkt me helemaal te gek. Vooral omdat ik op dat gebied WEL degelijk iets te weeg heb gebracht. In tegenstelling tot mijn aflatende sportprestaties van afgelopen jaar.

Ik heb trouwens ook al mijn winnaar speech geschreven. Ik bedoel heb je ooit een ADHD-er gezien die pro-actief te werk gaat? Ik niet. Maar af en toe maak ik een uitzondering. Die speech laat ik je volgende week wel even zien of horen.

Trouwens Tom the bartender en Rens Kroes gefeliciteerd met jullie prachtbenoeming in de lijst van Women’s Health. Het is me een eer om naast jullie te mogen staan.

?

Francien  & Team Girls Love 2 Run

Foto Joyce Bongers

Follow my blog with BloglovinFacebook Instagram & Twitter

P.S. Jenny, Mykillerbodymotivation, Runninglau en Chris okay toegegeven ik had mijn positie op deze lijst graag aan jullie afgestaan, gezien het feit dat jullie rete fit zijn en ik, laten we eerlijk zijn, niet. Maar goed ik zal er hoogstpersoonlijk voor zorgen dat jullie in de Girls Love 2 Run lijst terechtkomen, als ik die ooit besluit te maken.

P.P.S. Misschien moet ik zelf eens een lijst in het leven roepen voor de beste PR-trutten, Marketing klootviolen, Tikgeiten en Merkhoeren. Want ze zijn er wel!

Recent