Working hard, not working out

Altijd druk en moeite met het inplannen van een goede workout, omdat dat altijd veel te veel tijd kost? Nou, you’re not alone, kan ik je vertellen.. Als thuiswerker met een eigen bedrijf ben ik eigenlijk altijd aan het werk en daarnaast probeer ik ook nog een studie goed af te ronden. En dan ook nog sporten… Hoe?!

Dat is mijn grootste probleem, tijdsgebrek. En stiekem natuurlijk echt niet alleen omdat ik zo hard werk, maar ook gewoon omdat de keuze tussen uitslapen en hardlopen vaak snel gemaakt is. Slecht, I know, daarom ben ik zo blij dat het weer zomer wordt… Dan zijn de dagen gewoon veel langer, waardoor ik automatisch ook meer tijd heb (makes sense toch?). In mijn eentje door de nacht rennen vind ik niet altijd even prettig, zelfs in een drukke stad als Amsterdam. Maar als het straks weer tot 10 uur licht is is dat geen probleem. Summer please hurry, I’m waiting!
Hoe plan jij workouts in drukke dagen? En hou jij je daar dan ook echt aan?

?

Fieke

Follow my blog with Bloglovin

Recent