Workout diary

Woensdagmiddag. Allebei hard gewerkt, maar nog net genoeg energie over voor een workout. Dus op naar de gym. De gym ja. Normaal gaan we altijd gewoon naar buiten of gebruiken we de huiskamer als onze personal gym, maar woensdag gingen we voor het echte werk;)

We begonnen op de loopband. Francien ging gelijk van start, ik had wat moeite met de instellingen van het apparaat. Tot ik de quick start knop vond en ook gewoon aan de slag kon. We liepen een kwartier tussen de 12 en 13 KM per uur. Ik weet niet waarom, maar langer houd ik het gewoon niet vol op een loopband. Ik haalde het vroeger nog wel eens in m’n hoofd om 10 KM te proberen, maar dat is echt onbegonnen werk. Lopen op een loopband is saai. Je omgeving blijft constant hetzelfde en het loopt ook gewoon niet zo lekker. (Ben ik hierin de enige??).

Vervolgens moesten de spierballen worden uitgedaagd. Eerst met een soort kogel heen en weer geslingerd en toen verder gegaan met een touw. Een touw? Ja een touw (dat touw heeft eigenlijk ook nog een andere naam, maar die ben ik kwijt). Je kon er echt alle spieren mee trainen met je eigen lichaam als gewicht. We trainden ons billen, buik, triceps, biceps en, zo weet ik nu, nog heel veel andere spieren.

Wat ik de afgelopen dagen heb gevoeld, heb ik denk ik nog nooit gevoeld. Ik heb vaker spierpijn gehad en vind dat meestal zelfs wel lekker, maar dit ging wel erg ver. Mijn hele rug was stijf. Gister en eergister leek ik echt een oude dame. Gelukkig was ik niet de enige, iedereen had last (hele geruststelling;)).

Eenmaal aangekleed en gedoucht, knorden onze buikjes. Op zoek naar eten gingen we dus. Dat vonden we, maar of je het echt eten kon noemen… Kaasstengels en loempia’s… Heerlijk!

Hebben jullie nog goede workouts gehad deze week?

?

Fieke

Follow my blog with Bloglovin, Facebook & Twitter

Recent