Stilstaan is geen optie

Hoe verloopt januari tot nu toe? Veel vinden deze maand maar saai. De feestdagen liggen al weer een tijdje achter ons en de lente lijkt nog ver weg. Maar no worries! Januari is de maand van motivatie, vrolijke kleurtjes en fijne nieuwe tv series voor die knusse avondjes op de bank.

NTC week Amsterdam
Volgende week is het Nike Training Club week in Amsterdam. Er zijn nog maar een paar plekken beschrikbaar, dus hurry hurry! Kun je meteen weer een workout aftikken. (onder andere nog voor het NTC live event in het Scheepvaartmuseum as maandag 19 januari om 20.00)

10926212_10153126697564683_1354752031879651359_n

Nike Epic Lux Printed Hardloop tights
Deze prachtige nieuwe tight van Nike heeft een brede tailleband (vind ik zelf erg prettig) en heeft een gestroomlijnde en strakke pasvorm. Dus hoe ver je ook rent, deze blijft op z’n plek zitten. Met reflecterende elementen voor zichtbaarheid in het donker. Ik ben fan.

(€90 Nike.com)

The CW Network's New York 2014 Upfront Presentation

Jane the Virgin – tv serie
Al de eerste twee afleveringen gezien van deze nieuwe serie op Net 5? Deze heerlijke serie gaat over de 23 jarige student Jane die aan haar oma (en God) heeft beloofd maagd te blijven totdat ze getrouwd is. Dan gaat Jane naar de gynaecoloog voor een simpel onderzoekje maar wordt per ongeluk geïnsemineerd met het zaad dat voor iemand anders is bedoeld. Grappig, romantisch en inclusief hunk. Perfect voor een avondje bankhangen nadat je de dag ervoor keihard hebt gewerkt tijdens het NTC event 😉

(elke dinsdagavond te zien op Net 5 om 21.25)

DSC_2308

Soundcloud
Lekkere mix van dj Flava (oa Chuckie, Uusher, Jay Z, Skinto) voor tijdens het hardlopen of een andere workout. Of keihard aanzetten voor het uitgaan.

nike

Nike Elastika 2.0
Trainingstop met hele coole achterkant. Losse pasvorm voor ultieme bewegingsvrijheid. Zit echt heerlijk!! Mooie sport-BH eronder en je bent klaar voor je workout. Of dat nu NTC is of yoga.

(€30 Nike.nl)

Hier kom je week wel mee door toch?

?

Tessa

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent