Beat the cold

Brrrr koud he? Ik heb elke ochtend wel m’n muts op gehad deze week. Kom ik op m’n werk, heb ik fijn statisch en pluizig haar. En m’n gezicht? Die voelt wat droog, ook al heb ik braaf een cremetje op gesmeerd. Tja dat krijg je wanneer het buiten koud is en binnen de verwarming hoog staat. Beide kunnen dus zeker wel wat extra aandacht gebruiken nu de lage temperaturen voorlopig nog wel blijven aanhouden.

editor's-pick-1

1. BioSilk Silk Therapy Original
Hoe lief ben jij voor je haar? Met dit weer kan het zijn dat je haar extra pluist en droog aanvoelt. Ga je ook nog eens met de stijltang erover heen..tja..je haar gaat er in ieder geval niet van juichen. Silk Therapy Original Leave-in Verzorging helpt je haar om te herstellen en zorgt ervoor dat je haar gaat glanzen. Niet heel goedkoop, maar wanneer ik merk dat m’n haar eerste hulp nodig heeft, kan ik hierop vertrouwen.

(€22 Douglas.nl)

2. TangleTeezer
Ik blijf nog even op de haarafdeling. Hoe het kan, geen idee, maar dit ding haalt de raarste klitten uit je haar. Borstelen gaat heel makkelijk met de Tangle Teezer, waardoor gespleten punten wat langer weg blijven. Ook handig voor onder de douche om je conditioner gelijkmatig te verdelen.

(€15 Douglas.nl)

3. Hoed
Geen zin om wat aan je haar te doen?  Zet je toch gewoon lekker een hoed op. Hoeden zijn hot. En warm. Deze van de Monki bijvoorbeeld.

(€30 Monki.nl)

4. GlamGlow Maskers
Ik moet eerlijk toegeven dat ik GlamGlow zelf niet heb uit geprobeerd. Maar het schijnt dat de maskers van GlamGlow zeer populair zijn onder de sterren in het magische Hollywood (zoals Kirsten Stewart, Miley Cyrus  en Nathalie Portman). Misschien goede marketing, maar ik ben toch wel nieuwsgierig. Je schijnt er een hele gladde en mooie huid van te krijgen. Ook tegen puistjes zou dit een goede oplossing zijn. Bij de Douglas in Nederland zijn er 4 soorten te koop: SuperMud, ThirstyMud, PowerMud en YouthMud. Mijn huid kan op dit moment wel een likje ThirstyMud gebruiken denk ik.. En daarna meteen hydraten he dames?

(€50 Douglas.nl)

5. Nike Dri-Fit Knit Short Sleeve
Het nieuwe Nike Dri-Fit shirt is net uitgekomen in allerlei heerlijke kleurtjes. Misschien hebben jullie Jenny er al in langs zien komen op Instagram. Stond mooi he?!

(€60 Zalando.nl)

Volgende week volgt de Valentijn’s editie. 

?

Tessa

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent