Blue Monday my a**

Volgens wetenschappelijk onderzoek (whatever that means), was het afgelopen maandag de meest deprimerende dag van het jaar: Blue Monday. De lage temperaturen en de korte dagen zouden ons omtoveren tot Grumpy van de zeven dwergen. Maar het zou ook komen doordat de feestdagen nu echt ver achter ons liggen en dat de goede voornemens van velen nu al verbroken zijn. WAT?! Wat was dat laatste?? Echt niet!! Maar stel… Mocht je toch een beetje blue zijn, of dat nu komt door het weer of door een of andere loser, hieronder heb ik een aantal producten voor je verzameld die spontaan een lach op je gezicht toveren!

10942979_599927143484652_8608421923927889410_o

Lava Tight
En? Heb je deelgenomen aan de NTC week? Dan heb je vast de o zo gorgeous Lava tight veel zien rondlopen. Het is een trainingstight, dus het materiaal en de fit is net wat anders dan bij een runningtight. Het is zo’n zacht en heerlijk stofje dat super fijn aanvoelt op je huid. De hoge achterkant zorgt ervoor dat je geen bouwvakkers inkijk hebt tijdens het squaten. Dus dip it low zou ik zeggen!

(€99 Zalando.com)

Schermafbeelding 2015-01-22 om 16.28.42

Is het al lente?
Heb je de nieuwe sportcollectie van Hunkemöller, HKMX, is al gezien? Niet? Absoluut het kijken waard. Naast de nodige sport BH’s vind je er ook hele leuke lente tops. Ik ben verliefd deze pastel top. Perfect voor in sportschool en als straks de eerste zonnestraaltjes doorbreken dan flaneer maar al te graag in deze top over de Amsterdamse grachten.

(€21 Hunkemöller

3023721-p-MULTIVIEW

Marc oh Marc!
Als het weer eens koud en regenachtig is, gooi dan je gordijnen dicht en kijk naar je laptophoes (ja, je laptophoes). Met dit o zo fleurige en kleurige exemplaar van Marc Jacobs gaat spontaan de zon weer schijnen.

( €69 Shopbop.com)
6397657c05f352651d7686e55177b4bf

Under my umbrella
Naast kleurtjes en printjes heb ik nog een hele waslijst met dingen waar ik vrolijk van word: puppies, unicorns, fruitprint (alles met ananas: score!), uitslapen, winkelen (obviously..), Instagram account baby_animals_, pizza… En de nieuwste toevoeging aan de lijst: van die mini parapluutjes die je vroeger altijd in je ijsje kreeg. I just can’t help it, hoe grappig zijn die dingen? Laatst was ik op een feestje waar ze deze in de cocktails gestoken hadden. Maakt deze geniale uitvinding een comeback? Ik stem voor. En wie zegt dat je ze alleen in je ijs of cocktail moet steken? Al prik je ze in je worteltjes (maakt wortels eten in ieder geval een stuk leuker).

( €1.09 AlbertHein.nl)

4219006305_2_2_1

4219006400_1_1_1

Kleur, colour, couleur
Zelf heb ik nogal de neiging om altijd naar zwart en grijs te grijpen in mijn garderobe (is ook super chique), maar een pop of couleur fleurt de boel lekker wat op. Met deze vrolijke sjaal van Zara ben je zelf het zonnetje in huis! Is mosterd niet jouw kleur? Dan kun je altijd nog voor de blauwe variant gaan.

(€20 Zara.com)

Dance the night away
En als we het dan toch over vrolijke kleurtjes hebben, zet dit nummer op en volume vol gas open.

Waar word jij vrolijk van in deze koude winter dagen?

?

Tessa

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent