EAT MY DUST

Ik heb een doel. Mijn record verbreken op de 10 kilometer. In mijn gedachte laat ik Nederland voor wat het is. Ga ik opzoek naar een land, met daarin een stad die me uitdaagt. Die het beste uit mij haalt. Die me harder dan ooit laat gaan.

Serie_eatmydust_JoyceBongers (2)

Comfortzone
Ik besef me dat ik daarvoor buiten de grenzen (van mijn eigen kunnen) moet treden. Ik hoef daarvoor niet perse opzoek te gaan naar een ander land. Ik moet enkel buiten mijn comfortzone stappen. Ik laat verder en vaker achter me. Ik moet vooral dieper gaan. Ik moet opzoek naar de scheidingslijn die ligt tussen sneller en snelst. Als ik me daarover heen beweeg kom ik uit bij die laatste.

Serie_eatmydust_JoyceBongers (4)

Serie_eatmydust_JoyceBongers (1)

Scheidingslijn
Kan ik binnen 6 weken die scheidingslijn aanraken en zelfs overgaan? De (eind)tijd zal het me letterlijk leren. Wat moet ik daar precies voor doen?! En wat moet ik vooral niet doen? Ik ga daarom op onderzoek uit. Ik laat me bijstaan door hardloop pro Julia (die bereikt de 10KM in een topsnelheid van 34 minuten). Samen met haar ga ik opzoek naar de handvaten van ‘snelst.’

Serie_eatmydust_JoyceBongers (5)

Snelst
De weg naar ‘snelst’ is overigens niet de gemakkelijkste, maar wel de meest uitdagende. En laat ik daar nou net voor gemaakt zijn. In 6 blogposts (RUNiversity) neem ik je mee op die zoektocht.

Serie_eatmydust_JoyceBongers (6)Deze fotoserie, eat my dust, is bedacht en gemaakt door mijzelf, Joyce, Acheraf en Tesja aka Team Girls Love 2 Run.

Gear provided by: Nike, Levi’s, Run2Day Nederland.

1. 2. Longsleave Nike x Pedro Lourenco.
3. Shirt Levi’s, Tight Nike.
4. Jacket, Tight Nike x Pedro Lourenco, Schoen Nike Free.
5. 6. Top Nike, Tight Nike, Schoen Nike Vomero.

?

Francien & GirlsLove2Run Team

Follow my blog with BloglovinFacebook InstagramTwitter

P.S. Vergeet je je niet aan te melden bij één van de onderstaande groepen, als voorbereiding op jouw ultieme 10KM experience. De keuze is aan jou… beginners, gevorderde lopers en dé pro’s

Recent