Francien heeft een nieuwe partner!

It’s a (Tinder) match!

Wacht voordat je verder leest, de relatiestatus van Francien blijft onbesproken.

Do(n’t) It Yourself
Je eigen Loopreis in elkaar zetten is echt te gek! Althans de eerste stappen daartoe. Daarna kan het juist heel vervelend zijn. (VEEL) Ervaring leert ons dat een loopreis namelijk meer voeten in de aarde heeft dan dat je van te voren vaak kunt inschatten. En ja, wij zitten liever ook voor een dubbeltje op de eerste rang aka mooiste AirBnB van de stad en vliegen er het liefst met een voordelig werelddeal weken ticket naartoe.  

Sandy
Neem mijn eerste NYC marathon in jaar 2012. Had ik deze geboekt zonder een loop organisatie dan had ik best een groot probleem gehad. Waarom vraag je je misschien af? Omdat de marathon voor het eerst in haar geschiedenis werd gecanceld vanwege Sandy en verwoestende storm die half New York raakte op de dag mijn aankomst. Met dank aan de loop organisatie werd ik continu op de hoogte gehouden of de race doorgang had en nog belangrijker er werd kosteloos een ander hotel gevonden waar ik terecht kon, omdat het geboekte hotel zonder stroom zat. Eveneens was ik ervan verzekerd dat op het moment dat ik definitief hoorde dat de race niet doorging ik een startbewijs zou ontvangen van de organisatie voor de marathon in één van de daarop volgende drie jaren. Ook als ik deze uiteindelijk niet zou hebben gekregen van de NYRR.

Nieuwe partner
Toen wij afgelopen jaar besloten een vaste partner in de hand te nemen voor dergelijke loopreizen, kwamen we na veelvuldig onderzoek uit bij
Loopreizen. Momenteel zijn zij al de aangewezen partner van Disneyland Paris, vanwege RunDisney. En na een aantal gesprekken te hebben gevoerd met de mannen (zelf loop liefhebbers) achter Loopreizen zijn we overtuigd dat we tezamen met hen onbezorgd op loopreis kunnen. Zelfs als de beoogde loopreis niet door ze wordt aangeboden dan zijn ze bereid deze met hun kennis en kunde aan te boren. Loopreizen is ook om die reden voor ons de aangewezen partner. En om maar gelijk met de deur in huis te vallen. We zij niet alleen met ze naar Disneyland Parijs gegaan, maar vertrekken op 18 oktober naar IJSLAND!!!!! Omdat het raceseizoen in volle vaart bezig is, vinden wij het de hoogste tijd om warm te lopen voor de winter. En daarom hebben we voor IJsland gekozen. Dan kunnen we per direct ervaren of we bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden. Ik, Francien, pak ook gelijk een halve marathon mee. Joyce is erbij om dit alles van dichtbij vast te leggen en mij waarnodig te ondersteunen.

Vertrouwen
We hebben een belangrijke voorwaarde gesteld aan de reis, we willen namelijk zelf een groot deel van de invulling bepalen buiten de reis en race om. Want als we er toch zijn, willen we ook gelijk meer zien van het land en niet perse een verplicht programma volgen. Loopreizen geeft ons die ruimte, maar verzekerd ons er wel van dat ze ons ontzorgen! Het is namelijk heel fijn als duidelijk is waar en wanneer je je startbewijs moet ophalen. Hoe laat je uiterlijk aan het ontbijt dient te verschijnen op race day. En natuurlijk kun je dat ook zelf bedenken, maar ik kan die tijd beter besteden aan een uitmuntende voorbereiding.

Wittebroodsweken
De aankomende maand kun je onze voorbereiding op de voet volgen. Van looptips tot aan uitgebreide fotoverslagen! We winden er geen doekjes om. Wel kleren, anders krijgen we het koud en dat willen we natuurlijk niet.

Ga je ook mee?
BTW er komt een challenge aan, want je denkt toch niet dat wij als enige op reis gaan met Loopreizen?! Snel meer hierover!

Niets meer missen van Girls Love 2 Run?
Volg ons dan op Instagram of Facebook en blijf up to date!

Girls Love 2 Run x Loopreizen
Deze blog is in samenwerking met Loopreizen, benieuwd wat dat inhoudt? Lees het in de disclaimer. #GirlsLove2RunxLoopreizen #warmlopenmetgl2r

Recent