Happy New Year

Ten eerste: gelukkig nieuw jaar! Hoop dat je een fantastische avond hebt gehad. En ten tweede: Juist. 1 januari. Het is zover. De tijd van de pepernoten, chocoladeletters, kerstkransjes, oliebollen en bubbels enzovoort, is nu echt voorbij. Deze datum staat voor een frisse, nieuwe start en een nieuwe kans. Sommige hebben een hele waslijst aan voornemens en anderen juist weer niet. Vaak staat in het lijstje van voornemens: vaker sporten, gezonder eten en ja, afvallen. Hoe motiveer jij jezelf om je doelen dit jaar te halen? Bij deze wat tips en trucs om je een handje te helpen!

Schermafbeelding 2015-01-01 om 10.48.43
My Fitness Pal

My Fitness Pal is, zoals de naam al zegt, je fitness maatje. Grote kans dat je deze al op je telefoon hebt staan. Voor de mensen die deze app nog niet kennen: het is een calorieën teller. Met deze app kun je o.a. de hele dag bijhouden wat je binnenkrijgt aan calorieën, hoeveel water je drinkt en hoeveel calorieën je hebt terug gewonnen door te sporten. Ook geeft deze app je een overzicht waar je het meeste van hebt binnengekregen. (Die van mij gaf in December vooral teveel vet aan..oeps, maar dat gaan we nu dus even verbeteren). Ook kun je goed je gewicht bijhouden en is het natuurlijk ontzettend motiverend om een dalende grafiek in de loop van de tijd te zien.

(My Fitness Pal voor iOSgratis te downloaden)
(My Fitness Pal voor Android, gratis te downloaden)

10868086_10152845655802976_2742036937707838343_n

10460753_10152562392417976_3260202425094898877_n

Nieuwe work out outfit
Bijna niks zo motiverend dan een nieuwe outfit om in te sporten. 1. omdat je er ineens zo professioneel uitziet. 2. omdat je anders voor niks zo hard hebt gewerkt voor je centjes om je outfit aan te kunnen schaffen. Een hele leuke en vrolijke tight is de Nike Foreverun running tights. Deze tight ziet er heel crea bea uit en hij zit heerlijk! Alleen verkrijgbaar op Nike.com tot 8 januari. Ga je liever voor een wat minder opvallend exemplaar, maar toch edgy dan is de zwart witte Nike performance tight misschien wat voor jou.

(Nike.com €110)
(Zalando.nl €80)

9ca95606ff291f17b608ab2d2c706b47

Je outfit is natuurlijk niet compleet zonder top. Deze running top met sexy kruisende bandjes staat leuk in Arie’s Vondelgym (je wilt toch indruk maken). En anders zit hij ook lekker onder een running jack als je toch liever naar buiten gaat.

(Nike.com €55) 

c50215df17e930aaf3e679b19a339f98
Snack: Nakd bar
Vaak zijn het niet eens de maaltijden die zo gevaarlijk zijn om je doelen te bereiken. Juist die momenten na je werk en je hongerig op het station staat te wachten. Of net te lang hebt gewacht met eten en je dan boodschappen moet doen. Voor die cruciale momenten dat je zo’n trek hebt dat je even schijt hebt aan je nieuwe voornemens, is het handig een snack in je tas te hebben. Want wie heeft nou altijd een ijzeren discipline? De snackbars van Nakd zijn gemaakt van noten en fruit zonder toegevoegde suikers of andere gekkigheid die je niet in je lichaam wilt.

(De Tuinen, €1.19 maar deze week 3 halen 2 betalen)

HAY Notebook

Notebook
Het schijnt zo te zijn dat het opschrijven van je doelen je bewuster maakt van je belofte aan jezelf en je daardoor eerder je doelen zult behalen. Ik zou zeggen, waar wacht je nog op? Pak pen en papier en schrijf op wat jij in 2015 wilt bereiken. (heeft je doel te maken met fitter worden bijvoorbeeld, dan is het handiger dit op te breken in kortere periodes zodat je gemotiveerd blijft en om door te gaan tot je einddoel). Maar het staat natuurlijk nog leuker en echter als je het opschrijft in een mooi boekje. Kun je meteen je vooruitgang en ervaringen meteen ook bijhouden. Het Britse merk Paperchase is nu online een grote sale aan het houden .. Vrolijke en kleurrijke designs voor een leuk prijsje. Het Deense merk Hay is all about design en dat is aan de prijs ook wel te merken. Maar dan heb je ook wat .

(Bijenkorf.nl, €29)

Wat zijn jouw doelen voor 2015? Of Hoe motiveer jij jezelf?

?

Tessa

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

P.P.S. Als je vandaag te brak bent om al fanatiek aan je voornemens te werken, en je morgen begint: no worries, geen judgement hier. 

Recent