Loop harder met deze playlist

Met deze playlist loop je nog harder tijdens de Amsterdam (halve) Marathon!

Zoals je vorige week in mijn blog kon lezen is de ideale muziek afhankelijk van verschillende factoren zoals het ritme, de beat, je trainingsdoeleinden en je persoonlijke muzieksmaak. Toch is sportpsycholoog Costas Karageorghis er in geslaagd om de ideale playlist samen te stellen, waardoor jouw hardloopprestaties verbeteren! De lijst vind je hier.

“Je begrijpt dat dit je go-to playlist is voor de Amsterdam (halve) Marathon?!”

De ideale oortjes
En als je dan eindelijke de ideale playlist hebt gevonden, dan wil je ook wel prettig naar muziek kunnen luisteren tijdens het hardlopen. Loshangende draadjes en uitvallende oortjes bevorderen namelijk niet echt je hardloopprestaties. Daarom gebruik ik zelf al geruime tijd de Samsung Level Active oortjes. De oortjes werken via Bluetooth zodat je geen last hebt van loshangende draadjes en hebben maar liefst drie verschillende soorten plugins zodat je altijd een passend oortje kunt gebruiken. En extra leuk, ze zijn ook nog eens betaalbaar! Voor iets meer dan vijftig euro heb je de oortjes al in je bezit.

Meer weten van Bregje?
Volg haar dan hier op de voet!

Niets meer missen van Girls Love 2 Run?
Volg ons dan op Instagram of Facebook en blijf up to date!

Girls Love 2 Run x Bregje
Deze blog is niet tot stand gekomen in samenwerking met Samsung. Echter heb ik, Bregje, oortjes toegestuurd gekregen zonder enige verplichtingen en besloten er aandacht aan te besteden. Benieuwd wat dat inhoudt? Lees het in de disclaimer.

Recent