Pretty girl on the run

Wat zijn jouw voornemens? Meer sporten om een betere conditie te krijgen? Minder snoepen om je tanden te besparen? Meer water drinken zodat je huid er gezonder uitziet? Je make-up er altijd voor het slapen afhalen? Niet meer op je nagels bijten? Wat je voornemens ook mogen zijn, ze het hele jaar volhouden is best een moeilijke taak. Een runbuddy inschakelen als stok achter de deur is een goede motivatie. Jezelf een cadeau beloven wanneer je het x weken/maanden hebt volgehouden werkt ook zeer motiverend. Of gewoon fake it until you make it..Hieronder wat ideetjes om je een handje te helpen.

sigg-heritage-water-bottles-1

Sigg waterfles
Water drinken is belangrijk zoals je weet, maar hoor het zo vaak om me heen: “oeps, bijna niet gedronken vandaag”. Daar is je lichaam niet zo blij mee en dat weerspiegelt zich in je huid. Vooral nu de verwarming vaak op standje tropisch staat is het belangrijk genoeg water te drinken. Maar wat nou als de verpakking er wat leuker uitziet? Met de classic Sigg water bottle (of je kunt ook kiezen voor een special edition) zorg je er wel voor dat je genoeg hydrateert. Laat dat perzikhuidje maar komen!

(€17 Sigg.com)

Urban-Decay-Naked-On-the-Run-1

Urban Decay ‘Naked on the RUN’ Palette (Limited Edition)
Ok, voordat je dat perzikhuidje hebt moet je nog wel even goed aan die Sigg fles hangen. Dus tot die tijd: fake it until you make it. Bij deze twee heerlijke make-up musthaves:

Ook zo’n fan van de Naked make up palettes van Urban Decay? Waahh dan gaat je hartje hier zeker sneller van kloppen: de nieuwe (en limited edition!!) van Urban Decay ‘Naked on the Run’ Palette. De zeer toepasselijke naam maakt het nou nog even extra leuk. Likje oogschaduw, blush en mascara en je ziet er lekker gezond uit.

(€49 Nordstrom.com)

topshop_bronzing_glow_swatch

Glow Highligher in Polish
Voel je je net als bijna de rest van Nederland grieperig? Een klein beetje extra glans op je gezicht zorgt ervoor dat je huid er gehydrateerd, gezond en jeugdig uitziet. Veeg een beetje van deze magische highlighter van Topshop over je jukbeenderen, onder je wenkbrauwen en in de hoeken van je ogen en je zult stralen als een zonnetje.

(€13 Topshop.com)

15152044585_1c5156d657_c

Karamelgetinte nagellak
Yes je hoort het goed. Karamelgetinte nagellak. Hmm jammie jammie. DE nagellakkleur van nu. Deze van OPI: Going my Way or Norway, is om je vingers bij af te likken.

(€15 Douglas.com)

704995_001_C_original

Nike Air Max 1 Ultra Moire
Maar, heb je #DOcember helemaal volbracht en/of ben je in 2014 al het hele jaar door zo goed bezig? Gefeliciteerd! Super trots op jou! Misschien deze Nike Air Max 1 Ultra Moire als beloning voor al je bloed, zweet en tranen? De Air Max zoals je hem gewend bent, maar dan met flexibele zool en reflecterende stukjes. Voor de die hard sneakerfreak: deze mooierd is zojuist online gegaan.

(€145 Nike.com)

PH: Intothegloss.com, Makeupandbeautyblog.com, Lustforlipgloss.com, Nike.com

Okay, ik ben dankzij het bovenstaande bankroet, ben jij nog in de groene cijfers nadat je dit alles hebt aangekocht?

?

Tessa

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent