Run into spring

Heb je ook zo’n zin in de lente? Nu de ochtenden niet meer zo donker zijn en je steeds vaker de vogeltjes hoort fluiten, is het toch echt tijd om af te tellen! Hier en daar komen de bloemetjes al naar boven en in de winkels maken alle donkere kleuren plaats voor frisse, vrolijke kleuren. Lieve lente, ik ben klaar voor jou!

nike-flyknit-racer-hex-zoom-sample

De lente (ligt) aan je voeten
Flyknit + felle kleurtjes + zoom agility = lente aan je voeten. Met de nieuwe Flyknits van Nike kun je gewoon niet anders dan keihard gaan trainen. Op deze schoenen wil je toch gezien worden?

(€160 Nike.com)

G041887

Zonnige make-over
Met deze prachtige poeder hoef je niet eerst uren in de zon te zitten voor een zonnige glans op je gezicht. Kun jij in ieder geval stralend voor de dag komen.

(€54 Douglas.nl)

Bloomon-voorjaar-2-48

Bloemen op bestelling
Hier en daar zie je al een dappere krokus naar boven komen, maar het kan nog even duren voordat alles weer vol in bloei staat. Geen paniek, tot die tijd haal jij de lente gewoon zelf in huis met een Bloomon abonnement. Hierbij kun je zelf aangeven hoe vaak en wanneer je verse bloemen in huis wilt. Elk boeket is een klein kunstwerkje en matcht bij het seizoen. Haal de lente dus in huis! Hou je niet zo van bloemen en planten (staat je kerstboom bijvoorbeeld nog vrolijk in je huiskamer te shinen?), dan is het misschien een leuk kado voor moeders/vriendinnetje/iemand die je heel graag in het zonnetje wilt zetten.

20141209-love_rosie-02

Love, Rosie
Bij dit seizoen waar alles in bloei staat horen natuurlijk ook lentekriebels! Met de film Love, Rosie kom je helemaal in de stemming. Deze heerlijke romantische comedy gaat over een vriendschap tussen een jongen en een meisje die door gierende hormonen over gecompliceerd wordt. Heerlijk voor een avondje zwijmelen dus.

15267901866_c8883c0ef3_c
Lente in een flesje
Heb je na het lezen van deze post nog steeds geen lentekriebels? Dan heeft DKNY de oplossing: laat jezelf gewoon naar bloemetjes ruiken. Fresh Blossom Sparkling Apple is een heerlijke frisse geur met een bloemige ondertoon. Komt dat even mooi uit, deze is nu in de aanbieding bij Douglas.

(€42 Douglas.com)

Waar krijg je lentekriebels van?

?

Tessa

Follow my blog with BloglovinFacebook & Twitter

P.S. Follow our Instagram (username: Girlslove2run) to keep up to date! See you!

Recent